Menedék alapítvány

Jó az Úr! Menedék a nyomorúság idején. (Náhum 1,7)

Támogatás

Támogatás

Picture of LÉGY RÉSZESE A MENEDÉK SZOLGÁLATNAK!

LÉGY RÉSZESE A MENEDÉK SZOLGÁLATNAK!

2018 februárjától a Menedék Alapítvány szociális és gyermekvédelmi intézményeinek fenntartását a Baptista Menedék Szolgálat vette át, a továbbiakban a Menedék Alapítvány és a Baptista Menedék Szolgálat partneri együttműködésben szolgál, a két szervezethez érkező adományok mind ugyanazon célok elérését segítik. A Baptista Menedék Szolgálat egyházi szervezetként fogadja szociális-missziós munkájához az adományokat, a Menedék Alapítvány közhasznú szervezetként fogadja az SZJA 1% támogatásokat, magánszemélyek adományait, valamint céges adományok esetében az adóalap csökkentésére jogosító visszaigazolást állít ki a támogatónak.

Támogatási lehetőségek

Egy évet a Menedéknek!

Az „Egy évet a Menedéknek” támogatási program keretében támogatók jelentkezését várjuk, akik egy éven keresztül vállalják, hogy kisebb összeggel, havi rendszerességgel, kiszámíthatóan támogatják szolgálatunkat (pl. havi 2.000, 6.000, 15.000 Ft-tal, vagy más összeggel). Kérjük, hogy átutaláskor a közleményben tüntesse fel címét, vagy e-mail címét a kapcsolatfelvétel érdekében. Kérésre „sárga csekket” is tudunk küldeni, melyen díjtalan a befizetés.

Egy tányér segítség

A kiskunmajsai Menedékvárosban népkonyha üzemeltetésével biztosítjuk az ott élő hajléktalan emberek és kisgyermekes családok számára a napi egyszeri meleg étkezés lehetőségét. A népkonyha működéséhez tartozó állami támogatás jelentősen elmarad a (takarékos működés mellett jelentkező) kiadásoktól. Mivel sokak számára ez az étkezési lehetőség máshogyan nem pótolható, ezért úgy döntöttünk, fenntartjuk a konyha működését, s a hiányzó összeg pótlására gyűjtést hirdetünk. Keresünk 20 támogatót, akik havi rendszerességgel 10.000-15.000 Ft-tal segíteni tudják a rászoruló kiskunmajsai családok élelmezését! Átutaláskor kérjük, a közleményben tüntessék fel: „népkonyha”.

Egyedi támogatás

Lehetőség van a Menedék szociális és gyermekvédelmi intézményeinek, illetve a Bodrogon működő oktatási intézmények egyedi támogatására. A cél szerint küldött támogatást továbbítjuk, az a támogatói szándék szerint kerül felhasználásra. Amennyiben a Menedék valamely szolgálati területének egyedi, konkrét támogatására kíván adományt küldeni, kérjük hogy átutaláskor tüntesse fel a kívánt felhasználási célt (pl. „Fiúotthon támogatása” „Bodrog-oktatás támogatása” stb.

Menedék Alapítvány

Bankszámlaszám:
OTP Bank, 11722003-20022222

Adószám: 19004909-2-43

Bankszámlához tartozó név és cím: Menedék Alapítvány
1221 Bp., Leányka u. 34.


Kérjük, hogy átutaláskor a közleményben tüntesse fel címét, vagy e-mail címét a kapcsolatfelvétel érdekében.

Baptista Menedék Szolgálat

Bankszámlaszám:
KDB Bank
13555555-13552010-00012536


Kérjük, hogy átutaláskor a közleményben tüntesse fel címét, vagy e-mail címét a kapcsolatfelvétel érdekében.

támogatás Paypal-lal

ADó 1% támogatás

Asset 2

Lehetőség van az SZJA 1%-ának felajánlására a Menedék Alapítvány javára. Ez neked semmibe sem kerül, mégis segíti munkánkat.

Kedvezményezett megnevezése:
Menedék Alapítvány

Kedvezményezett adószáma:
19004909-2-43

Megszakítás