Menedék alapítvány

Jó az Úr! Menedék a nyomorúság idején. (Náhum 1,7)

Búcsúzunk

Búcsúzunk

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Széllné Rottmayer Zsuzsanna, a Baptista Menedék Szolgálat munkatársa 2021. április 5-én eltávozott a földi létből. Vigaszunk forrása az a tudat, hogy a mennyei örömünnep részese. Bár mi még marasztaltuk volna, az Atya döntése szerint már azon a helyen van, ahová készült és ahová másokat is hívott.

Zsuzsi 2018 óta családgondozóként szolgált a budafoki Mamásotthonban. Munkájára Istentől kapott küldetéssel tekintett, jó kedvvel és szolgáló szívvel volt jelen az intézmény életében. Nyílt lelkével és stabil hitével, értékrendjével igazodási pontot jelentett munkatársai számára, a mély beszélgetések és türelmes meghallgatások embere, aki mindig nyitott volt az anyukák fizikai-lelki-szellemi támogatására. Távozása űrt hagy a szolgálatban és mindnyájunkban.

2021. április 22-én 16.00-tól szűk családi körben, online közvetítéssel emlékezünk életére, majd kb. 18.15-től kezdődően Tahitótfaluban a Duna hídnál kerül sor a hamvak vízre bocsátására. (Az online közvetítés a József utcai Baptista Gyülekezet Youtube csatornáján lesz elérhető, a hamvak vízre bocsátása a helyszínen követhető a két oldali partról, vagy a Duna hídról.)

„Nem szeretnénk, testvéreink, ha tudatlanok lennétek az elhunytak felől, és szomorkodnátok, mint a többiek, akiknek nincs reménységük. Mert ha hisszük, hogy Jézus meghalt és feltámadt, az is bizonyos, hogy Isten az elhunytakat is előhozza Jézus által, vele együtt.” (1Thesszalonika 4,13)

„Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban.” (Filippi 4,7)

Megszakítás